Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tredje generasjons gartnere

Familiebedrfiten, Prestfoss Hagesenter AS, med markedsføringsnavn Hageland Prestfoss har siden 1942 dyrket flotte sommerblomster i eget gartneri. Bedriften er i dag medlem i den landsdekkende fagkjeden Hageland og drives av tredje generasjon Brynslund, søstrene May og Gry. Via Interflora driver de trygg og sikker blomsterformidling til hele landet samt utlandet. De ansatte har lang erfaring med blomsterbinding og er kvalitetsbevisste. Bestill blomster her.

Gartneriet, rett sør for Prestfoss sentrum i Sigdal, har vokst seg stort og tilbyr fortsatt egenproduserte sommerblomster, men har supplert utvalget med tidsriktige ute- og hagemøbler, blomster til enhver anledning - buketter/binderi, prydvekster, dyrefôr, interiør og mange spennende interiør- og gaveartikler som pynt, smykker og kroppspleie.

 Bestille blomster Prestfoss hagesenter blomster til utlandet blomster buskerud sigdal bestille blomster på nett blomsterformidling[1]_600x600.jpg

I dag strekker kundegruppen seg fra Sigdal og Midtfylket opp til Hallingdal-kommunene, mot Numedal og Kongsberg, mot Sokna og Hønefoss og nedover mot Drammen. Prestfoss Hagesenter er også et naturlig valg for de som har hytte i bygda.

I Hagesenteret får du den beste hjelp av Torgun, Tom-Rune, Guro-Emilie, May og Gry. Vi ønsker alle nye og faste kunder velkommen til et fullsortiment hagesenter! Vi ses.